Το Studio R είναι ένα studio σχεδιασμένο με βάση τις αρχές των κορυφαίων επαγγελματικών studio ηχογραφήσεων σε θέματα ακουστικής, τεχνολογικού εξοπλισμού, αισθητικής και υπηρεσιών.

Ο χώρος μελετήθηκε από γνωστούς επιστήμονες και βάση μελέτης ξεκίνησε η υλοποίησή του με ένα σκοπό : τη δημιουργία ενός ακουστικά άρτιου όσο και λειτουργικού χώρου αλλά και ευχάριστου και άνετου για να δημιουργήσει κανείς μουσική.

Πολλοί επαγγελματίες αλλά και ερασιτέχνες μουσικοί, ενορχηστρωτές, ηχολήπτες και παραγωγοί τίμησαν με την παρουσία τους το studio τα τελευταία χρόνια. Εκτός από την ενεργό παρουσία του studio στο χώρο της δισκογραφίας, έντονη ήταν επίσης η συμμετοχή του στη δημιουργία ρυθμών και ήχων για όλα τα Korg Pa Series για το Studio R Set.

Το studio προσφέρει υπηρεσίες ηχοληψίας και ηχογράφησης που καλύπτουν κάθε σχετική ανάγκη : δισκογραφία, δοκιμαστικά (demos) κορυφαίας ποιότητας, παραγωγή διαφημιστικών, MIDI προγραμματισμό, δειγματοληψία (sampling), ηχογραφήσεις για παραγωγές multimedia, αποθορυβοποιήσεις παλαιών ηχογραφήσεων και CD Mastering.

Βρισκόμαστε στην πόλη της Βέροιας σε ένα χώρο απολύτως ηχομονωμένο με κλιματισμό, εξαερισμό και ελεγχόμενο φωτισμό. Φιλοσοφία μας είναι η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας σε λογικά οικονομικά πλαίσια. Αυτό το επιτυγχάνουμε με τη βοήθεια ενός άρτιου αισθητικά όσο και λειτουργικού χώρου που – κατά ομολογία των ίδιων μας των πελατών – εμπνέει για τη δημιουργία μουσικής, αλλά και ενός ποιοτικά και ποσοτικά ασυναγώνιστου εξοπλισμού που ανανεώνεται συνεχώς.

Τελευταίος παράγοντας, ίσως όμως και ο σημαντικότερος, η τεχνογνωσία μας στα θέματα του ήχου, της μουσικής και της τεχνολογίας αλλά και η αστείρευτη διάθεσή μας να σας εξυπηρετήσουμε.